fietsen voor een nachtzoen

Al vele jaren zetten ik en mijn collega’s ons met veel liefde en plezier in voor de Ronald McDonald Huizen. Want elke ouder hoort immers dicht bij zijn of haar kind te zijn als de kleine onverhoopt (ernstig) ziek raakt. Sinds 2017 doen wij ook mee aan de HomeRide, waarmee we geld inzamelen voor de Huizen door in 24 uur 500 kilometer te fietsen. Daarvoor voeren we allerlei acties gedurende het jaar.

Nu wil ik graag, met jullie hulp, het nuttige met het aangename combineren. Ik wil altijd graag nieuwe mensen leren kennen. Mensen die iets aan Treetops kunnen toevoegen, of omgekeerd, die mijn of onze hulp kunnen gebruiken. Daarnaast vind ik het leuk om de banden met mijn (LinkedIn-) relaties, die ik vaak al jaren ken, weer aan te halen, samen door te nemen wat ons zoals bezighoudt en wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen.

Ik daag je uit…

Kortom, ik daag jullie uit om een afspraak met me te maken, maar dan niet voor niets. Ik kom voor minstens één nachtzoen naar jullie toe: één nachtzoen staat gelijk aan de kosten van één overnachting in een Ronald McDonaldhuis, te weten € 60. Voor elke nachtzoen rijd ik dan 10 kilometer (5 heen en 5 terug) op mijn wielerfiets naar je toe. Naar de afspraak dus.

Uiteraard hoop ik op vele nachtzoenen het komende jaar en liefst per afspraak meer dan één, zoals je zult begrijpen. Zelfs als je 200 km van me af zit, kom ik op de fiets, maar dan alleen het laatste stuk (per nachtzoen 5 kilometer heen en 5 kilometer terug naar mijn auto) en eerlijk is eerlijk: ik verwacht eigenlijk toch wel minimaal drie nachtzoenen per afspraak, maar veel meer mag natuurlijk ook 😉

Waarschuwing vooraf

Wil je de nachtzoenen ook ‘echt’ ontvangen. Bij vrouwelijke relaties doe ik dat met plezier, de mannen zullen moeten wachten tot een van onze vele vrouwelijke collega’s me daarbij helpen en uiteraard een waarschuwing: je moet er wel tegen kunnen dat je een iets te dikke man van middelbare leeftijd in een iets te strak (roze, want team Vive) wielerpakje over de vloer krijgt. Maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *