De Ronald McDonaldhuizen weer in beeld

Het was een beetje stil rondom mijn Homeride activiteiten de laatste maanden. Soms hebben andere zaken prioriteit, zelfs boven een geweldig goed doel als de Homeride en de Ronald McDonaldhuizen, maar we gaan nog even 5 maanden knallen.

Het mooie aan al de acties is dat ze ook nog eens super duurzaam zijn. Immers fietsen en wandelen zijn supergezond en beter dan autorijden of in een te warme spreekkamer met elkaar in gesprek gaan.

Onze teams zitten inmiddels weer vol en het is alleen nog aanvullen in de begeleiding, maar acties, sponsoren en donaties daar kun je er nooit genoeg van hebben!

Op onze teamsite (http://www.teamvive.nl/) vind je alles over onze gezamenlijke acties, teams en begeleiders, maar ik praat je even bij over mijn persoonlijke inspanningen en mijn plan van aanpak.

Op verschillende wijze kun je mij steunen en ik roep ze nog even allemaal in herinnering.

Doneren

Om te beginnen kun je me gewoon sponsoren met een donatie. Niets meer en niets minder. Ik hoop dit jaar wederom de helft van het totaal aantal kilometers mee te kunnen fietsen en dat is toch weer mooi 250 kilometer in die 24 uur. Elke  donatie om mij daarin te ondersteunen is dan ook welkom: Persoonlijke donaties Fred.

Fietsen voor nachtzoenen

Ook deze acties loopt lekker dit voorjaar weer door. Er staat al € 300,- op de teller en er is me al een toezegging gedaan voor nog eens € 900,-, maar daar moet ik dan wel 150 kilometer voor fietsen! Lees hier hoe je mij bij jouw bedrijf op visite krijgt tegen betaling van nachtzoenen.

Wandelen voor de Homeride

Wandelen met relaties, vrienden en bekenden deed ik al, dus de stap om dat te doen tegen een symbolische betaling voor de Ronald McDonaldhuizen was een kleine. De wandelgesprekjes die ik voer gaan dus waar mogelijk in het teken staan van de Homeride en de in te zamelen nachtzoenen. Lees hier hoe dat werkt; één nachtzoen (€ 60,-) voor één wandelgesprek.

Alle hulp is welkom voor de huizen dus ik en de huismanagers zijn u zeer dankbaar als u mij en daarmee de Huizen wilt steunen. Hoe? Die keuze is nu aan jou.

Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *