Het kan je niet ontgaan zijn: de HomeSport Events – een ervaring voor het leven

De afgelopen acht jaar heb ik me met hart en ziel ingezet voor de HomeSport Events. Dit unieke 24-uurs evenement is voor mij veel meer dan zomaar een sportieve uitdaging.

Het is een combinatie van liefde, passie en bovenal plezier, die ik met veel enthousiasme deel met anderen. 🚴‍♂️🏃‍♀️

Een onvergetelijke beleving

De HomeSport Events zijn niet alleen van groot belang voor de Ronald McDonald Huizen, maar bieden ook de deelnemers een ervaring die ze nooit zullen vergeten.

Vorig jaar mochten ze meer dan 1200 deelnemers verwelkomen, die zich 24 uur lang, vaak zonder slaap maar met grenzeloos enthousiasme, hebben ingezet voor ouders van zieke kinderen.

Dankzij hun inzet kunnen deze ouders dicht bij hun kind blijven in moeilijke tijden. ❤️

Dit evenement is een beleving zoals je die zelden meemaakt. Het is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een feest vol onvergetelijke momenten.

Ik daag je uit om minimaal één keer deel te nemen en te ervaren wat het is om 24 uur lang tot het uiterste te gaan. Terwijl jij die uitdaging aangaat, besef je dat ouders van zieke kinderen soms jaren of zelfs hun hele leven lang deze strijd moeten voeren.

Inspirerende verhalen uit mijn netwerk

In de loop der jaren heb ik vele relaties uit mijn netwerk enthousiast gemaakt voor dit evenement, en geen van hen heeft er ooit spijt van gehad.

Laat me je enkele inspirerende voorbeelden geven:

  • Willard: Elk jaar stelt hij zijn doelen scherper en gaat hij vol voor het resultaat.
  • Richard: Hij zit liever op de fiets dan in de volgbus en heeft al drie keer de volle 500 kilometer gefietst.
  • Gerard: Hij verruilde zijn auto’s voor een wielerfiets en soepeltjes pedaleerde hij naar de eindstreep.
  • Mark: Samen met zijn dochter zag hij de kilometers onder hun schoenen verdwijnen tijdens het hardlopen.
  • Mari: Onze nieuwste aanwinst, die net als ik acht jaar geleden, zonder fietservaring of recente sportieve historie, maar met een enorme inzet, de uitdaging aangaat. Samen beginnen we aan de eerste trainingen, want we houden van een uitdaging! 💪


Doe mee en maak het verschil

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Ik vertel je graag hoe je kunt deelnemen, of je nu wilt hardlopen, fietsen of wandelen. Eén ding is zeker: je zult er geen spijt van krijgen!

Doe mee en maak het verschil. Samen zorgen we ervoor dat nog meer gezinnen dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Dit is jouw kans om niet alleen een sportieve prestatie neer te zetten, maar ook een wezenlijke bijdrage te leveren aan het geluk en welzijn van anderen. 🌟

#homesportevents #uitdaging #keepingfamiliesclose

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *