Samen sportieve doelen nastreven bij HomeSport Events

We weten allemaal wel hoe belangrijk het is om goede doelen te ondersteunen. We zijn er in Nederland ook goed in getuige onze 8e plaats in de wereld volgens de Charitie Aid Foundation. Dit wordt dan ook vaak duidelijk wanneer we iemand kennen die heeft gestreden tegen ziektes zoals kanker. Daarom is deelname aan evenementen zoals Alp D’Huzes niet alleen inspirerend, maar ook noodzakelijk.

Soms lijkt het echter alsof de deelnemers de sportieve uitdaging op zich belangrijker vinden dan de doelen waarvoor deze evenementen zijn opgezet. Dan kunnen ze wat mij betreft beter meedoen in de Amstel Gold Race, de marathon van Rotterdam of de Nijmeegse Vierdaagse. De nadruk op de persoonlijke prestatie boven het goede doel kan teleurstellend zijn, vooral bij evenementen zoals HomeSport Events en vooral b ij andere teamgenoten.

Uitdagingen blijven

Nu is het niet zo dat we persoonlijke prestaties niet waarderen. Integendeel, uitdagingen, zoals het afleggen van grote afstanden of 24 uur achter elkaar actief zijn, vormen een groot deel van de aantrekkingskracht van de HomeSport Events.

Maar het gaat hier niet om een competitie, het is de gezamenlijke prestatie die telt. En daar is de ware teamuitdaging van HomeSport Events te vinden. Samen streven wij als Team Fluffy Rabbit in ieder geval naar het behalen van ieders individuele doelstellingen, helpen we elkaar door moeilijke tijden heen, en zorgen we ervoor dat iedereen zijn doelen kan halen.

Oud Gasten van Ronald McDonaldhuizen

In het hart van dit alles staan de Ronald McDonaldhuizen. Deze huizen en hun voormalige gasten zijn het fundament van onze missie bij HomeSport Events. Onze deelnemers, waaronder dus ook ex-gasten van de Ronald McDonaldhuizen, begrijpen waarom dit zo belangrijk is. Zij ervaren de uitdagingen, soms zelfs het topsportniveau van het leven met een ziek of zorgintensief kind.

Daarom nodigen we voormalige gasten graag uit om deel te nemen aan de HomeSport Events met ons team Fluffy Rabbit. We weten dat het vormen van een eigen team en het omgaan met alles wat daarbij komt kijken, ontmoedigend kan zijn. Daarom bieden we bij Fluffy Rabbit een warme, ondersteunende omgeving voor diegenen die ervaringen hebben met de Ronald McDonaldhuizen en willen deelnemen aan de sportieve uitdagingen van HomeSport Events.

Bij Team Fluffy Rabbit verwelkomen we deelnemers die begrijpen dat terwijl de sportieve prestatie retebelangrijk is, het doel om de Ronald McDonaldhuizen te steunen centraal blijft staan! Als je meer wilt weten, praat ik er graag met je over. Onthoud altijd dat bij ons, de juiste deelnemers zich aanmelden, voor wie de sportieve prestatie, hoewel zeker belangrijk, toch op de tweede plaats komt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *