Pluizige verhalen 03

After Party

Het is altijd weer super gaaf voor onze deelnemers, en ik neem aan voor alle deelnemers, om na de HomeSport Events weer bij elkaar te komen en verhalen met elkaar te delen. Ervaringen uit te wisselen en de laatste nieuwtjes en roddels te verspreiden over onze teamgenoten 😊.

Natuurlijk deden veel van onze teamgenoten dat meteen de zondagavond waar we met elkaar op een vakantiepark nabij Zwolle al onze emoties de vrije loop lieten en de verhalen boven kwamen. Heerlijk. Maar twee weken later was het nog altijd superleuk om weer bij elkaar te komen en als er dan circa 25 teamgenoten en vrijwilligers (ja die zijn net zo belangrijk bij ons) verschijnen is dat gaaf.

Weer was het erg warm, alsof we weer terug waren in het HomeSport weekend en dus was terugkijken en jezelf weer in het evenement wanen vrij makkelijk. De herinneringen kwamen ook weer vrij makkelijk boven;

“Ja, die was daar echt wel gesneuveld.”

“Ik gooi mijn fiets in de zee of ik slijp hem doormidden.”

“Fred je rijdt te hard.” 😊 😊 😊

Kortom al die droge humor die een team ook een team maakt, maar niet alles ging helaas goed.

Handbiker René

Onze trouwe deelnemer en enige handbiker in het peloton René ging echt stuk in zijn 5e Homeride! Meteen in de eerste etappe haalde hij het einde niet. De hitte, zeker zo laag bij de grond terugkaatsend van het asfalt, was voor hem ondraaglijk en leidde tot het droevige afscheid van René in de Homeride. Zo zonde en het was hem zo gegund om zijn doelstellingen te halen.

Natuurlijk fietste hij de laatste 2 kilometer nog wel gewoon mee, want zijn verdienste voor het team en dus voor de Ronald McDonaldhuizen is supergroot. Hij was niet voor niets meerdere malen topwerver. We gaan hem missen, hoewel René al na schijnt te denken over een eigen bijdrage aan de Ronald McDonaldhuizen.

Het gevolg van het uitvallen van René leidde, dankzij wat miscommunicatie, ook meteen tot de enige echte vertraging in onze tocht, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ook bij de wandelaars ging niet alles goed, want door de hitte was daar ook Ă©Ă©n van de teamgenoten even ‘weg gevallen’ en bij de hardlopers leidde een miscommunicatie vooraf tot het overhaast inhuren van een extra fiets. Dat zal volgend jaar vast beter gaan.

Hartverwarmend

Dat Team Fluffy Rabbit zich meer en meer ontwikkeld als een hechte club mensen die met elkaar hard werken om de Ronald McDonaldhuizen te ondersteunen, maar ook om met elkaar op zeer bijzondere wijze elk jaar weer de streep van het event te halen blijkt steeds weer meer uit de reacties van de teamleden. Zij laten ons op hartverwarmende wijze weten dat we worden gewaardeerd om wat we zijn.

Geen hardrijdersclub. Geen prestatiegericht team (hoewel ieder best wel zijn eigen doelstellingen heeft), maar een hechte familie waar volop plaats is voor mensen die niet voor de snelste Homerun van 2024 gaan, of als eerste willen aankomen met de fiets op het volgende Rode Torenplein. Wij gana voor samen. Ervaren of onervaren, snel of langzaam. We doen het samen. We passen ons te allen tijde aan, aan de minst snelle of minst ervaren deelnemer in ons team en laten niemand ‘zwemmen’.

EĂ©n van onze teamleden (Nikki) omschreef in haar blog op de HomeSport Events site het als volgt:

“Fluffy Rabbit, Het is niet zomaar een stichting Dat zich inzet voor een goed doel. Een doel dat wat mijns inziens ontzettend onderschat wordt door een groot deel van hen die het geluk (of pech) hebben er nooit iets mee te maken gehad hebben. Maar Fluffy is veel
heel veel meer dan dat!”

“Dus geen random standaard fietsgroepje. Geen random stichting. Een familie! Niets meer, Ă©n zeker niets minder!”

Lees het hele fraaie stuk terug op de HomeSport Events site: ‘To speech or not to speech’

Afsluiting

Hoe dan ook was de jaarlijkse BBQ een weer mooie afsluiting van het seizoen, hoewel de plannen voor het nieuwe seizoen al weer worden gesmeed, maar daarover de volgende keer meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *