Pluizige Verhalen 02

Het is weer tijd te evalueren! We trekken de lessen uit onze Homeride, Homewalk en nu ook de gloednieuwe Homerun. Bij de Homeride zijn we inmiddels experts geworden, maar hierin is de bescherming van het Fluffy Rabbit gedachtegoed, gebaseerd op het tijdloze gezegde “Alleen ga je snel, maar samen kom je verder”, even cruciaal.

Dit jaar zullen we onze aandacht echter verleggen naar de andere teams. We hebben gemerkt dat individuele belangen of die van kleinere vriendengroepen soms de overhand nemen boven onze collectieve Fluffy filosofie. Dit is volledig acceptabel, maar dan eerder in een onafhankelijk team dan binnen de Fluffy Rabbit-familie.

Deelnemen aan Fluffy biedt talloze voordelen, maar in ruil daarvoor verwachten we een bepaalde inzet – en zeker ook tijdens het HomeSport Event. Dit is helaas de afgelopen twee jaar niet goed gelukt, met name bij onze wandelteams. We geloven dat er verbetering nodig is, en we hebben al een perfect model voor succes bij onze fietsers!

Het is bitterzoet dat mijn partner, die zich volledig inzet voor de stichting, niet dezelfde ervaring terugkrijgt van een groot deel van haar teamgenoten bij de wandelafdeling. Ze heeft een moeilijk weekend gehad. Juist met haar ongelooflijke inzet voor de stichting en haar rol als vrijwilligster bij een Ronald McDonaldhuis verdient zij beter.

Ik wens haar dezelfde vreugde die ik voel. Ik hoop dat als het volgend jaar even tegenzit, er teamgenoten zijn die haar steunen en motiveren. Dat wanneer ze haar weekenddoelen niet haalt, er mensen om haar heen zijn die haar het gevoel geven dat ze juist buitengewoon heeft gepresteerd. Dat is de kracht van teamsport.

We streven ernaar om een beleving te creëren die niet eindigt vijf minuten na de start van het evenement. Het weekend is meer dan alleen 120 kilometer wandelen of 240 kilometer hardlopen. Hoewel de stichting veel regelt en de teams ondersteunt via haar sponsors, mag er ook inzet verwacht worden van de deelnemers. Dit gaat vooral om het samen creëren van een onvergetelijke ervaring.

Dat is onze uitdaging voor het komende jaar. En we zijn meer dan enthousiast om deze aan te gaan! Laten we samen groeien, leren en de magie van Fluffy Rabbit levend houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *