Een onvergetelijk ‘Homesport’ weekend met Team Fluffy Rabbit

Afgelopen weekend was het eindelijk zover. Mijn zestig teamgenoten van Team Fluffy Rabbit en ik namen deel aan een unieke drieluik van sportieve evenementen: de Homerun, Homewalk en de Homeride. Het is moeilijk te verwoorden wat een diep gevoel van vervulling het met zich meebrengt om jaarlijks deel uit te maken van dit onderschatte, maar ongelooflijk gave evenement.

Ieder jaar opnieuw ervaar ik een intense vreugde bij de eenvoudige handeling van het opstappen op mijn fiets. En ja, ik geef toe, mijn verbondenheid met het evenement heeft een extra laag. Ik heb het afgelopen half jaar intensief getraind en de Ronald McDonaldhuizen, die we uit persoonlijke ervaring zeer waarderen, zijn een nauw onderdeel van dit avontuur. We hebben een diepe bewondering voor degenen die hun tijd en energie steken in het draaiend houden van deze huizen, zowel betaalde medewerkers als vrijwilligers.

Gelukkig bieden de Homesport Events mijn partner, Liesbeth, en mij de kans om onze passie voor deze huizen te uiten. We doen dit al zeven jaar met volle overgave en deze editie was geen uitzondering.

Dit jaar was speciaal: een groeiend aantal deelnemers, intense hitte en de geweldige ontwikkeling van ons team maakten het weekend onvergetelijk en uitdagend. Het was ook bijzonder omdat we dit jaar voor het eerst een fantastisch Homerun-team hadden en een steeds hechter Homeride-team. We begonnen met drie afzonderlijke fietsteams, maar we eindigden als één grote Fluffy Rabbit-familie.

Ik wens dat iedereen volgend jaar dezelfde euforie kan ervaren die ik voelde – een pure, stimulerende gelukzaligheid. De sfeer was gewoonweg betoverend. De steun van ons team was sterk; als er een obstakel opdook, stond er altijd iemand klaar om te helpen.

De groei van onze teamdynamiek was ook zichtbaar voor en na het evenement, getuige het groeiende aantal teamgenoten dat samen verbleef op een nabijgelegen vakantiepark.

Natuurlijk ging niet alles volgens plan. Ondanks dat ik mijn persoonlijke doelen al had verlaagd in vergelijking met voorgaande jaren, heb ik deze niet kunnen halen. Dit was frustrerend, maar ik liet het niet toe dat het de sfeer van het team beïnvloedde. Een slechte gezondheid zat me dwars en uiteindelijk moest ik een etappe overslaan.

Maar het grotere plaatje blijft onveranderd: dit was weer een geweldige editie van het evenement. Eventuele persoonlijke tegenslagen verdwijnen snel naar de achtergrond, overschaduwd door de overweldigende emoties van een succesvolle en intense periode.

Enorm bedankt, team Fluffy Rabbit en HomeSport Events organisatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *