Pluizige Verhalen 01

De tijd verstrijkt snel, en hier staan we dan, op de drempel van het einde van weer een seizoen Fluffy Rabbit. Een jaar gevuld met gepassioneerde fondsenwerving, energieke acties, het smeden van teams, en het bijeenbrengen van gulle sponsors. De rol van mijn BNI chapter was in dit alles cruciaal. Als stichting kreeg ik de kans om wekelijks de missie van Fluffy Rabbit te presenteren, en dit deed ik met grote trots en passie.

Maar de pitches waren nooit zonder doel. In een drietal wat diepgaandere presentaties kreeg ik de kans om het netwerk te laten zien en voelen waarom ik zo sterk verbonden ben met de Ronald McDonaldhuizen. Waarom ik ze uiteindelijk zelfs meenam naar de Kindervallei om ze zelf eens te laten voelen en ervaren hoe belangrijk de huizen zijn voor de ouders van vaak ernstig zieke kinderen.

Mijn dank aan het BNI-netwerk kan ik niet in woorden uitdrukken. Het heeft me niet alleen een hoop ‘nachtzoenen’ opgeleverd, maar ook belangrijke sponsors. Het bracht mij nieuwe en waardevolle teamgenoten en zorgde voor transport tijdens het Homesport Events weekend. Ook leverde het ons een geweldige drukwerkdeal op, waarmee onze stichting nog veel meer kan bereiken.

Maar het bracht ons vooral ook continuïteit. Toegewijde teamgenoten, betrouwbare bestuursleden, en langdurige sponsors. Ik dank het netwerk voor een masseur, een chauffeur, twee getalenteerde fotografen, en talloze gulle donateurs. En het stopte daar niet: we ontvingen ook waardevol verzekeringsadvies, een vicevoorzitter met een magische manier met woorden, een sponsorcoördinator die sponsors over de streep trok en een mediabureau dat ons steunde met alle media vraagstukken. Zelfs een websitebouwer voor ons webbeheer en een business school die campagne voerden voor de huizen werden ons gegund.

De lijst van zegeningen die BNI ons of eigenlijk ook gewoon mij, gebracht heeft, is zo lang dat ik de tijd en energie ontbeer om iedereen persoonlijk te bedanken. Dus, laat me dit moment nemen om het dan maar collectief te doen.

Vanuit het diepst van mijn hart, dank jullie wel. Samen met jullie heeft Team Fluffy Rabbit het mogelijk gemaakt om bijna 1200 overnachtingen aan de huizen aan te bieden om ouders dichtbij hun zieke kind te laten zijn. Ik wordt er stil van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *