Ontdek de kracht van democratisch advies voor een nobel doel!

Sta je ook te kijken van deze intrigerende titel? Dat begrijp ik helemaal, maar ik geloof dat het de essentie van dit artikel perfect weergeeft. Al jarenlang profileer ik mezelf online als een enthousiaste ‘aanjager’ en de oprichter van Treetops. Ik vertel graag over wat we doen, waar we dat doen, met wie we werken, en momenteel ligt de focus vooral op onze openstaande vacatures. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe collega’s.

Daarnaast kennen jullie me vooral als een voorvechter, ambassadeur en fondsenwerver voor het Kinderfonds de Ronald McDonaldhuizen, via onze stichting Fluffy Rabbit. Maar er is meer.

Sinds 2008 ben ik druk bezig om mijn bedrijf om te vormen naar een democratische organisatie, geïnspireerd door het voorbeeld van Ricardo Semler. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat ik hier behoorlijk wat ervaring in heb opgedaan, maar tot nu toe heb ik deze kennis nog niet genoeg gedeeld vind ikzelf.

Dat wil ik graag veranderen!

Adviseur te huur

Een democratische organisatie gaat verder dan een zelfsturende organisatie. Het is een revolutionair concept, zoals beschreven door Frederic Laloux in zijn boek ‘Reinventing Organizations’. Bij ons betekent dit bijvoorbeeld dat je zelf je salaris kunt bepalen. Een grote en spannende stap, die we dit jaar hebben gezet. En ik ontdek steeds weer dat ik het fantastisch vind om dit uit te dragen en uit te leggen.

Stel je eens voor dat ik deze kennisoverdracht kan combineren met ons goede doel. Mijn ultieme wens is om mijn kennis en expertise als adviseur aan organisaties over te brengen. Ik ben dan wel geen coach, geen managementgoeroe, maar wel ben ik een ervaren ondernemer en dus adviseur. Ik vertel je niet hoe het moet, ik laat je zien hoe wij het doen.

Om deze rol als adviseur te kunnen vervullen, wil ik graag mijn kennis de komende tijd delen tegen een zeer aantrekkelijk tarief, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan het goede doel. Ik blijf immers ook ambassadeur van verschillende Ronald McDonaldhuizen via mijn stichting Fluffy Rabbit.

Kortom, je kunt mij nu inhuren voor de komende tijd, en dat voor een bescheiden bedrag van slechts € 60,- per uur (exclusief btw). Maar laat je niet misleiden door het bedrag, want dit staat symbool voor de totale kosten van een overnachting voor een heel gezin in een van de Ronald McDonaldhuizen. Binnen deze huizen en het Kinderfonds staat € 60,- bekend als een nachtzoen, een warm gebaar van zorg en liefde.

Zo kun je een ervaren deskundige in huis halen, die al jarenlang actief is als democratisch ondernemer. Ik kan met je delen wat goed gaat, maar ook wat er fout is gegaan. Verrijk dus je organisatie en steun het goede doel met de expertise van een democratisch adviseur!

Stel je voor: de volledige opbrengst van mijn diensten gaat rechtstreeks naar onze Stichting, die zich inzet voor de Ronald McDonaldhuizen. Is dat niet geweldig? Bovendien ontvang je een officiële factuur van onze ANBI-gecertificeerde stichting, waardoor je het bedrag volledig kunt aftrekken als sponsoring. Een win-win situatie!

Er is slechts één voorwaarde: meld je vóór 20 juni 2023 aan en betaal het afgesproken tarief. Uiteraard kunnen we de afspraak later dit jaar plannen, bijvoorbeeld in juli, augustus of een andere geschikte tijd, maar

Grijp deze unieke kans om mijn expertise in te huren en tegelijkertijd bij te dragen aan het welzijn van gezinnen in nood. Samen kunnen we een positieve impact maken. Wacht niet langer en maak snel een afspraak!

Let op: de beschikbaarheid is beperkt, dus meld je vandaag nog aan en steun het goede doel terwijl je jouw organisatie transformeert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *